Distribuie pe

Medicul care a împărțit România în două tabere vine cu informații de ultimă oră despre cel mai controversat subiect al acestei perioade:

Vaccinarea anti-Covid-19.

Potrivit Flaviei Groșan, aceasta are motive întemeiate pentru care a amânat să se imunizeze anti-Covid, afirmând totodată că nu îi este frică de virus sub nicio formă.

“Nu sunt o anti-vaccinistă”

Cel mai controversat medic la acest moment a vorbit luni seară în exclusivitate la RomaniaTV, acolo unde a dezvăluit lucruri neștiute până acum. Printre altele, Flavia Groșan a explicat motivele pentru care nu s-a vaccinat anti-Covid-19, dar a dezvăluit și în ce condiții o va face.

CITESTE SI : Doliu în lumea culturală constănțeană. A murit violonistul Mitică Feraru

Cu o sinceritate aparte, Flavia Groșan a explicat că mai mulți pacienți de-ai săi au dezvoltat reacții adverse, motiv de îngrijorare și de amânare a imunizării proprii. În schimb, o persoană foarte apropiată s-a imunizat fără a dezvolta reacții adverse, ceea ce o face să nu-și piardă speranțele într-un efect pozitiv post vaccinare.

„Deocamdată nu m-am vaccinat, dar s-a vaccinat tata, un senior de peste 80 de ani. Nu sunt o anti-vaccinistă, dar mai stăm un pic, mai asteptam. Când o să fie obligatoriu, o sa mă vaccinez. Tata nu a avut efecte adverse.

Am avut pacienti cu reacţii adverse după vaccin. Febra a fost cel mai des simptom întâlnit.
Eu mai astept un pic, dacă o sa trebuiască sa plec… nu stiu. Am citit multe, daca ar fi să ma iau după tot ce am citit, nu m-as vaccina niciodată. Mă interesează să vedem cum o să fie cu anticorpii.

Imunoglobulina G, când apare şi cât ţine. Să vad un pic statusul pacientului vaccinat”, a declarat medicul pneulomog la România Tv.

“Eu nu m-am mascat. Nu mi-a fost frică de virus”

Medicul iubit de milioane de români a afirmat că nu a purtat mască și că nu se teme și nu s-a temut de asa numitul “virus nemilos”.

„Eu nu m-am mascat. Mi-a fost parcă rușine de pacienții mei. Nu mi-a fost frică de Covid. Mai mult nu vă spun. Nu mi-a fost frică de Covid”, a dezvăluit medicul, potrivit sursei citate.

Medicul din Oradea a fost audiat ieri de către Comisia de Etică a Colegiului Medicilor din Bihor, rezultând că Flavia Groșan nu va primi nicio sancțiune.

„A fost o discuţie amiabilă, cu doamna doctor, în care dânsa şi-a exprimat dragostea faţă de pacienţi, empatia faţă de ei, noi ştim că există o simpatie foarte mare în rândul tuturor pacienţilor pe care domnia sa i-a tratat.

Am dorit să precizez că este vorba despre încălcarea articolelor 10 şi 22, din codul de deontologie profesională, legat de denigrarea unor colegi şi de afirmarea în spaţiilor public a succesului unor protocoale de tratament care nu au fost confirmate prin studii ştiinţifice”, a afirmat președintele Colegiului Medicilor din bihor, dr. Carmen Pantiş, potrivit bihoreanul.ro.

About Author

Gand Bun 24

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *